American Express promotie
Gratis elite status bij national car

Eerder schreven we al dat je via een American Express Platinum kaart gratis elite status kunt krijgen bij autoverhuur bedrijven Hertz en Avis. Momenteel loopt er vanuit het Amerikaanse autoverhuurbedrijf National Car een promotie waarbij kaarthouders van American Express gratis elite status kunnen verkrijgen. 

Voordelen national car executive elite status

Waarom zou je moeite doen om een elite status te verkrijgen wanneer je niet weet welke voordelen je hier van krijgt. Zoals bij de meeste autoverhuur bedrijven zitten de voordelen met name in het verkrijgen van upgrades op een gehuurde auto. Wanneer je een mid-size auto huurt dan heb je een garandeerde upgrade naar een hogere klasse. 

Naast deze auto upgrade hoef je bij aanvang van een verhuur niet langer langs de balie, je kunt meteen naar het parkeervak waar de auto’s in de door jou gereserveerde klasse (of geüpgrade klasse) klaar staan. Er wordt je geen auto toegewezen, je kunt er een uit het betreffende parkeervak kiezen.

Wie kan Executive elite status bij national krijgen

Iedere kaarthouder van American Express die via deze link deelnemer wordt van het loyaliteitsprogramma van National komt in aanmerking voor de Executive Elite status. In tegenstelling tot de voordelen die American Express platinum kaart houders ontvangen bij Hertz en Avis hoef je voor deze promotie dus niet in het bezit te zijn van de platinum kaart. 

Deze promotie loopt tot en met 29 Februari 2020. 

Op de landingspagina kies je voor onderstaande optie. Vervolgens voer je informatie in over je rijbewijs, adresgegevens etc.

National American Express gratis elite status

Wanneer je op de pagina aangekomen bent waar je betaalgegevens achter kunt laten voer je de gegevens in van je American Express kaart. De controle of het ingevoerde credit card nummer echt een American Express kaart is gebeurt op basis van de eerste vier cijfers van het credit card nummer. Na invoeren van de credit card gegevens zie je in de bevestiging de letters AX staan die bevestigen dat het om een American Express kaart gaat.

Maak het inschrijf proces af. Vervolgens zie je in het bevestiging scherm staan dat je status binnen het programma Executive Elite is. 

Hoelang is de National car executive elite status geldig?

Je kunt vanaf het moment van inschrijven twee jaar lang genieten van de Executive Elite status bij National Car.

American Express kaart 1e jaar gratis

Heb je nog geen American Express kaart en wil je toch gebruik maken van deze promotie? Wanneer je de American Express Silver kaart aanvraagt via onderstaande banner is deze het eerste jaar gratis.