Flying Blue promo awards Januari 2020
Goedkoop naar Quito

Maandelijks publiceert AIR France-KLM een lijst met bestemmingen die in de aanbieding zijn. Deze bestemmingen boek je niet met geld maar met frequent flyer punten. De bestemmingen met korting zijn een maand lang te boeken voor vluchten binnen de actie periode. De gegeven korting varieert van 10% tot 50% en kan zowel gegeven worden op economy- als op business class vluchten. De Flying Blue promo awards van Januari 2020 zijn nu beschikbaar!

promo awards - boekingsperiode

De Flying Blue promo awards van Januari 2020 zijn boekbaar van 1 Januari 2020 tm 31 Januari 2020. Je kunt vluchten boeken die vertrekken in de periode van 1 Maart 2020 tm 30 April 2020.

Flying Blue promo awards - Quito

De enige bestemming die deze maand echt de moeite is om apart te noemen is Quito, de hoofdstad van Ecuador. Je kunt deze maand in business class voor 79.000 Flying Blue miles retour vliegen vanaf Amsterdam. Bij vertrek vanaf Amsterdam moet je rekening houden met ongeveer 380 euro aan belastingen die je bij moet betalen.

Flying Blue promo award quito

Boeken vanaf een andere luchthaven in Europa kan leiden tot andere prijzen in miles en tevens ook andere prijzen in belastingen. Dit kan zowel hoger als lager uitvallen.,

Flying Blue promo awards - Zuid Amerika

Flying Blue promo awards

Flying Blue promo awards - Noord Amerika

Flying Blue promo awards

promo awards - europa

Flying Blue promo awards - Caribbean / indische oceaan

promo awards - Azie

Flying Blue promo awards

promo awards - Afrika

Flying Blue promo awards

Flying Blue miles nodig?

Wanneer je nu de American Express Flying Blue Gold kaart aanvraagt ontvang je deze het eerste jaar gratis. Nadat je 500 euro via de kaart hebt betaald ontvang je 20.000 Flying Blue miles als welkomst geschenk. Vraag de kaart hier aan.