Korting op Ryanair vliegtickets met American Express

Wie regelmatig op Internet zijn vliegtickets boekt zal het vast wel eens zijn tegengekomen. Bij betaling met een bepaalde betaalkaart krijg je korting op je vliegticket. Deze keer is het feest met American Express via een Spaanse aanbieder van tickets.

Neem nou onderstaand ticket als voorbeeld. De prijs voor een vlucht tussen Amsterdam en Dublin is 15 Euro voor een enkele reis (13 December). Op zich is 15 Euro al een hele mooie prijs voor een vlucht van bijna twee uur.

Korting op RyanAir tickets met American Express

Maar wanneer we dezelfde vlucht zoeken via de Spaanse versie van de ticketaanbieder jetcost dan gebeurt er iets moois met de prijs. Let op: de prijs die getoond wordt bij FLYgo is helaas niet boekbaar voor Nederlandse American Express kaarten. We zullen het dus moeten doen met de prijs van 6 euro, wat neerkomt op een besparing van meer dan 50%.

Korting op RyanAir tickets met American Express

Het meeste voordeel behaal je als je een retour ticket boekt als twee enkele reizen. Zoek en boek dus eerst de heenvlucht en vervolgens herhaal je het proces voor de retourvlucht. 

 

Tip: Zoek naar vluchten enkele reis met een tarief tussen de 10 en 20 euro voor het beste resultaat! 

Vraag nu de American Express card aan: het 1e jaar gratis

Niet in het bezit van een American Express credit card? Vraag hem dan nu aan zodat je de volgende keer ook mee kunt profiteren. Wanneer je hem via mijn aanmeldlink aanvraagt ontvang je hem het 1e jaar helemaal gratis!