Korting op RyanAir tickets met American Express

Bespaar op RyanAir tickets met American Express credit card

Korting op Ryanair vliegtickets met American Express

Wie regelmatig op Internet zijn vliegtickets boekt zal het vast wel eens zijn tegengekomen. Bij betaling met een bepaalde betaalkaart krijg je korting op je vliegticket. Deze keer is het feest met American Express via een Spaanse aanbieder van tickets.

Neem nou onderstaand ticket als voorbeeld. De prijs voor een vlucht tussen Amsterdam en Dublin is 15 Euro voor een enkele reis (13 December). Op zich is 15 Euro al een hele mooie prijs voor een vlucht van bijna twee uur.

Korting op RyanAir tickets met American Express

Maar wanneer we dezelfde vlucht zoeken via de Spaanse versie van de ticketaanbieder jetcost dan gebeurt er iets moois met de prijs. Let op: de prijs die getoond wordt bij FLYgo is helaas niet boekbaar voor Nederlandse American Express kaarten. We zullen het dus moeten doen met de prijs van 6 euro, wat neerkomt op een besparing van meer dan 50%.

Korting op RyanAir tickets met American Express

Het meeste voordeel behaal je als je een retour ticket boekt als twee enkele reizen. Zoek en boek dus eerst de heenvlucht en vervolgens herhaal je het proces voor de retourvlucht. 

 

Tip: Zoek naar vluchten enkele reis met een tarief tussen de 10 en 20 euro voor het beste resultaat! 

Vraag nu de American Express card aan: het 1e jaar gratis

Niet in het bezit van een American Express credit card? Vraag hem dan nu aan zodat je de volgende keer ook mee kunt profiteren. Wanneer je hem via mijn aanmeldlink aanvraagt ontvang je hem het 1e jaar helemaal gratis!


American Express Flying Blue Gold kaart: Is hij 170 euro per jaar waard?​

S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.