Tien euro korting bij Booking.com

De afgelopen jaren had Booking.com regelmatig promoties waarmee je korting kon krijgen op de prijs van je hotelboeking. De meeste bekende promotie van de afgelopen jaren was de vriendenlink waarmee je tot 40 euro korting kon krijgen. Een vriend stelde bij die promotie zijn unieke link beschikbaar waarmee jij je hotel kon boeken. Jij ontving 40 euro korting en de vriend van wie de link was ontving ook een mooie vergoeding voor het aanbrengen van een nieuwe klant. Helaas bestaat deze in mijn ogen mooie promotie niet langer. 

Momenteel is er een nieuwe mogelijkheid om 10 euro korting te krijgen op je volgende hotelboeking. Je moet daarvoor een aantal stappen doorlopen die hooguit twee minuten van je tijd kosten. 

Hoe krijg ik 10 euro korting bij Booking.com

Zoals gezegd kunnen we met een inspanning die ons maximaal twee minuten tijd kost, tien euro korting verdienen op ons volgende hotelverblijf. Heb je de booking.com app nog niet op je mobiele telefoon staan, installeer de app dan eerst. Voor het verkrijgen van de korting heb je de app nodig, het inwisselen kan eventueel ook via de website.

  • Wanneer je Booking.com app opent, zorg dan dat je inlogt op je Booking.com account. Heb je die nog niet dan maak je deze eenvoudig aan. 
  • Doe een zoekopdracht naar hotels in een willekeurige bestemming, bijvoorbeeld op Bali.
  • Wanneer je het overzicht krijgt met de gevonden hotels dan zie je bij ieder zoekresultaat een afbeelding van een hartje staan. Zorg ervoor dat je bij drie zoekresultaten op het hartje klikt, na het klikken kleurt het hartje rood. 
booking.com korting hotel boeking overnachting 2
booking.com korting hotel boeking overnachting 2

Nadat je bij drie accomodaties op het hartje hebt geklikt ontvang je in de mobiele app een pop-up zoals in de afbeelding links. Er is 10 euro tegoed toegevoegd aan je Booking.com Wallet. 

Inwisselen korting bij Booking.com

Het tegoed was bij mij binnen tien minuten zichtbaar in mijn Booking.com account. Wanneer je dit tegoed in wil wisselen bij een hotelboeking dan volg je gewoon de normale stappen om een hotel te boeken bij Booking.com. 

Eenmaal aangekomen op de betaalpagina heb je de mogelijkheid om (een deel van) de betaling te voldoen met het tegoed uit je Wallet. 

Wanneer deze optie staat aangevinkt wordt de korting direct verrekend op het totale bedrag dat je moet voldoen.

Conclusie

Deze promotie haalt het niveau van de vorige promotie bij lange na niet. Toch is het weer een mooie manier om een (kleine) besparing op je reiskosten te realiseren met relatief weinig inspanning. 

Ga jij gebruik maken van deze mogelijkheid?

Plaats een reactie