American Express

American Express

American Express als kaartuitgever van credit cards is in Nederland niet zo bekend als VISA en MasterCard. Wie bij zijn bank een credit card aanvraagt krijgt vrijwel altijd een credit card van de twee laatstgenoemden. Toch is American Express ook een interessant bedrijf, vooral voor mensen die er van houden om op reis te gaan. 

Waar de credit cards van Visa en MasterCard vooral op betaalgemak gericht zijn richten die van American Express naast betaalgemak vooral op reisgemak. Dat uit zich in legio voordelen die de kaarthouder kan ervaren tijdens zijn reizen.

Op deze pagina vind je verwijzingen naar alles posts en artikelen die we hebben geschreven over de verschillende kaarten die American Express aanbiedt in Nederland en welke voordelen de kaarten bieden.

American Express kaarten in Nederland

In de onderstaande posts vind je een 

Is de american express platinum kaart 700 euro waard
Reguliere platinum kaart
American Express Flying BLue Gold kaart
Flying Blue Gold kaart
American Express : Waar kan ik met mijn AMEX kaart betalen
Waar betalen met American Express

American Express kaart voordelen

De American Express credit cards zijn kaarten die het leven van de reiziger een stuk makkelijker en ontspannen maken. Maar wat zijn nou precies die voordelen en hoe zet je ze in? In onderstaande reeks aan artikelen nemen we je mee door de voordelen die je verkrijgt door een American Express kaart af te nemen.

Schiphol Privium Plus
Schiphol Privium Plus
Priority pass wat is
Priority Pass
American Express Rewards Punten
American Express : Hoe wissel ik mijn gravelvoucher in
Travel voucher

American Express Reward points

Wie een van de American Express reguliere credit cards heeft kan Membership Rewards punten sparen met iedere uitgave die je via de AMEX kaart doet. Het sparen van punten zit bij Nederlanders in de genen, maar er komt een moment dat je de punten wilt gebruiken om er een leuk cadeau of een mooie ervaring voor wilt ontvangen. Onderstaande artikelen nemen je mee in de mogelijkheden die je met de gespaarde punten hebt.

Wat te doen met 20.000 MR punten

Actuele American Express kaart aanbiedingen

Wie via de website van American Express een credit card afsluit ziet daar eigenlijk standaard vijftig procent korting op het eerste lidmaatschap jaar terugkomen. Maar wist je dat American Express ook aanbiedingen heeft voor nieuwe kaarthouders die via een bestaande kaarthouder een kaart afnemen bij American Express. Vaak zijn deze aanbiedingen nog een stuk interessanter dan de kaart rechtstreeks bij de credit card maatschappij af te sluiten. 

Vaak zijn de kaarten tot aan de Gold kaart het eerste jaar gratis en krijg je er een welkomstbonus aan punten bij cadeau variĆ«rend van 5.000 tot 20.000 punten. Het maximale offer van rond de 20.000 punten is slechts een aantal keer per jaar beschikbaar. Gemiddeld gezien over het jaar is de bonus zo’n 10.000 punten

Onderstaand de aanbiedingen van American Express wanneer je een kaart afsluit via een bestaande kaarthouder. 

American Express Flying Blue Gold Kaart
American Express Flying Blue Gold Kaart
American Express platinum kaart aanvragen
American Express Platinum kaart

Plaats een reactie