Flying Blue promo awards November 2019

Hierbij de nieuwe Flying Blue promo awards voor November 2019. 

 

Wie punten spaart bij de loyaliteit programma’s van luchtvaartmaatschappijen weet waarschijnlijk wel dat je deze punten kunt inwisselen tegen award tickets. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren een award chart met daarin de vaste prijzen in miles om van bestemming A naar bestemming B te komen.

 

Een aantal luchtvaartmaatschappijen hebben kortingsacties waarbij je tegen gereduceerd tarief award tickets kunt boeken op gespecificeerde routes. Lufthansa heeft de meilenschnäppchen, Singapore Airlines heeft spontaneous escapes en KLM heeft de Flying Blue promo awards.

Promotionele award tickets

Iedere maand maakt Flying Blue een aantal bestemmingen bekend waar je tegen gereduceerd tarief met Flying Blue award miles naar toe kunt vliegen. Dit kunnen aanbiedingen in economy, premium economy of zelfs business class zijn. De korting in punten die je krijgt hangt af van de route en varieert tussen de 10% en 50% van het normale tarief.


Vaak zien we dat de bestemmingen die in de aanbieding gaan in die specifieke periode minder populair zijn, waardoor er minder reguliere vliegtuigstoelen worden verkocht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Midden Oosten in de zomerperiode en Noord Amerika gedurende de winterperiode. 

Wanneer te boeken

De in deze post genoemde bestemmingen zijn te boeken van 1 November 2019 tot en met 30 November 2019.

Welke periode vliegen?

De bestemmingen in deze post zijn te boeken wanneer je in de periode 1 Januari 2020 tot en met 28 Februari 2020 wilt vliegen.

Bestemmingen November 2019

De bestemmingen die in November te boeken zijn:

Flying Blue promo awards : Zuid Amerika

Over Zuid Amerika kunnen we deze maand kort zijn. Een Round trip naar Quito in Peru voor 79.000 is een mooie prijs.Ter vergelijking betaal je bij American Airlines 67.500 miles voor een enkele reis in business class.

Flying Blue Promo awards november 2019

Flying Blue promo awards: Noord Amerika

Vaak zijn in de winterperiode de noordelijke bestemmingen van Noord Amerika flink in de aanbieding gezien de weersomstandigheden die voor een verminderd vullingsgraad van de stoelen zorgen. Mocht je de zon willen opzoeken in Mexico dan is 97.500 een mooie prijs voor een retourvlucht in business class. 

Flying Blue Promo awards november 2019

Flying Blue promo awards : Azie

De enige business class bestemming in Azie is deze maand Wuhan voor 135.000 miles retour in business class Geen waanzinnige deal die ik spontaan zou boeken. Mocht je toevallig richting China moeten dan kan het in jouw specifieke situatie een goede deal zijn,.

Flying Blue Promo awards november 2019

Flying Blue promo awards : Europa

In Europa niets bijzonders te vinden. In veel gevallen zou ik een normaal ticket kopen met geld i.p.v. mijn zuurverdiende miles te besteden aan een economy ticket binnen Europa waar ook nog de nodige belasting over betaald moet worden.

Flying Blue Promo awards november 2019

Meer Flying Blue miles nodig?

Heb je net te weinig Flying Blue miles voor je promo award? Overweeg dan of het aanvragen van een American Express Flying Blue gold kaart wat voor je is. Tijdelijk ontvang je 20.000 award miles cadeau als je via mijn link aanvraagt. Meer over de Gold kaart lees je hier.