Weekendje weg Eindhoven – Gdansk vanaf 33 euro retour

De belangrijkste eigenschap van een goede vliegdeal is dat ze erg onvoorspelbaar zijn. Ze poppen her en der op en zijn weer verdwenen voordat we erg in hebben. Op Ikvliegveel.nl delen we graag de deals die we vinden en waarvan we denken dat ze voor een groot deel van Nederland relevant zijn.

Eindhoven – Gdansk < 50 euro

Gdansk is een haven stad gelegen in het uiterste noorden van Polen. Het historische centrum biedt genoeg bezienswaardigheden om je een weekend te vermaken. De prijzen van eten en drinken liggen een stuk lager dan in Nederland, je kunt je dus prima vermaken in de lokale cafe’s en restaurants.

 

Met Wizzair vlieg je in verschillende weekenden tussen de 30 en 40 euro tussen Eindhoven en Gdansk.

vliegdeal eindhoven gdansk

Voorbeeld data waarop de deal beschikbaar is:

10 Januari 2020 – 12 Januari 2020

24 Januari 2020 – 26 Januari 2020

31 Januari 2020 – 1 Februari 2020

Nooit meer een deal missen? Schrijf je in voor onze e-mail lijst en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe vliegdeals!

 

S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.