Interessante links

In de wereld van de Frequent Flyer kost het ontzettend veel tijd om op de hoogte blijven van alles wat er speelt rondom promoties. Om in mijn informatiebehoefte te voorzien zijn er een aantal websites die ik regelmatig bezoek. Deze pagina’s vind jij mogelijk ook interessant:

Interessante Blogs

Bijzonderetickets.nl

Op BijzondereTickets.nl vind je regelmatig reviews van vluchten die Sander gemaakt. De artikelen lezen door de vlotte schrijfstijl van Sander lekker weg. Regelmatig deelt hij tips en trucs om ook als gewone sterveling eens business- of zelfs first class te kunnen vliegen.

One Mile at a Time

One Mile at a time(OMAAT), Ben Schlappig post regelmatig artikelen over de reizen die hij maakt in voornamelijk premium cabines. Hij heeft zichzelf tot doel gesteld om alle first class cabines die worden aangeboden uit te proberen.

The Points Guy

Via de website van The Points Guy blijf je op de hoogte van de nieuwste promoties van frequent flyer programma’s. Daarnaast publiceren ze maandelijks een overzicht waarin ze diverse frequent flyer en hotel punten waarderen.

Artikelen uit de krant

In dit artikel van het AD.nl vind je een interview met Valentijn Kuperus. In mijn eerste maanden binnen de wereld van Frequent Flyer was hij van grote inspiratie. In dit artikel geeft hij een mooi inkijkje in zijn bizarre leven als frequent flyer.

Frequent Flyer Forum

Er zijn op het Internet ontzettend veel Fora te vinden die zich op Frequent flyers richten. Onderstaande drie fora bezoek ik op dagelijkse basis.

InsideFlyer.nl

Op de website van InsideFlyer.nl vind je naast nieuwswaardige artikelen ook een forum. Op dit forum vind je een mix van beginners en gevorderde vliegers die elkaar voorzien van tips en trucs. Daarnaast is dit de ideale plek om hulpvragen te stellen (uiteraard nadat je jezelf eerst netjes hebt voorgesteld).

FlyerTalk

Wie zich maar een beetje frequent flyer noemt, heeft op zijn minst een account op FlyerTalk (USA website). Vrijwel ieder frequent flyer programma wordt hier bediscussieerd. Dit is ook de plaats waar mensen van over de wereld de beste vliegticket deals delen.

VielFliegerTreff

Op het forum van VielFliegerTreff vind je met name veel informatie over de Star Alliance maatschappijen. Dus ben jij bijvoorbeeld actief in het Miles & More programma van de Lufthansa Group? Dan is deze Duitstalige website een mooie bron van informatie.

Missen er goede websites?

Heb jij een website die hier absoluut genoemd moet worden? Laat het adres van de website plus een motivering waarom jij denkt dat deze website in de lijst hoort achter in de reacties hieronder!

S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.