Interessante links

Interessante links

Op deze pagina vind je links naar alle bronnen die ik frequent raadpleeg om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt op het gebied van frequent flying.Daarnaast een aantal interessante artikelen die door o.a. kranten zijn gepubliceerd.

Interessante Blogs

Sieto was vroeger hoofdredacteur van InsideFlyer, maar schrijft tegenwoordig voor zichzelf. Wil je een credit card aanvragen dan ben je op zijn website aan het juiste adres. Trouwens ook als je een goedkoop vliegticket zoekt.

Op BijzondereTickets.nl geeft Sander reviews over mooie producten die hij heeft gevlogen en hotels waar hij heeft geslapen. Daarnaast geeft hij zo nu en dan tips over hoe ook “Normale” Nederlanders tegen een mooi tarief ¬†business class kunnen vliegen

One Mile at a time(OMAAT), Ben Schlappig post regelmatig artikelen over de reizen die hij maakt in voornamelijk premium cabines. Hij heeft zichzelf tot doel gesteld om alle first class cabines die worden aangeboden uit te proberen.

Lionell Travels; Lionell is een Nederlander die tegenwoordig in Belgie woont. Hij is de koning van de vreemde routings als het op vliegtickets aan komt. Of het nu een een trip naar Hawaii is waarbij hij een uur op het strand van Waikiki doorbrengt alvorens weer naar huis te vliegen of een mooie kans in business class, Lionell weet vaak te profiteren!

Artikelen over frequent flying

Artikel van het AD.nl over Valentijn Kuperus. Hij had vroeger een blog waarin hij schreef over zijn goedkope mileageruns en zijn vaak dure inwisselmogelijkheden voor mooie luxe tickets.

Overige websites

Insideflyer.nl is al vele jaren de frequent flyer community website van Nederland. Waar het in de beginjaren vooral draaide om travelhacking is de focus nu meer verlegd naar het verslaan van de nieuwste ontwikkelingen op luchtvaartgebied.

Flyertalk; Wat Insideflyer.nl voor Nederland is, dat is Flyertalk voor Amerika en vele andere landen. Hier wordt alles besproken op het gebied van frequent flyer programma’s en mooie vliegdeals. Dit is een must-follow website voor iedereen die zichzelf serieus neemt in de wereld van frequent flying.