KLM Holidays

KLM Holidays: Boek Een Complete Vakantie Bij KLM

Naast losse vliegtickets biedt KLM ook pakketreizen aan. Dit doen ze onder de naam KLM Holidays. Een pakketreis is een vliegticket in combinatie met een huurauto of hotelverblijf.

Door een vliegreis te combineren met een hotel of huurauto kun je in sommige gevallen een voordeligere prijs krijgen dan wanneer je deze zaken los van elkaar boekt.

Een pakketreis is uit te breiden met o.a. luchthaventransfers en excursies op de plaats van bestemming.

KLM Package Deals wordt KLM Holidays

Medio 2021 heeft KLM de naam waaronder het pakketreizen aanbiedt gewijzigd in KLM Holidays. Daarvoor kon je bij KLM pakketreizen kopen onder de naam KLM Package Deals.

Het principe van een pakketreis boeken is met deze naamswijziging niet gewijzigd. De reiziger heeft nu de keuze uit meer bestemmingen binnen het KLM route netwerk om een pakketreis naartoe te boeken.

De pakketreizen worden nog steeds aangeboden in samenwerking met partner AirTrade.

Krijg korting op een KLM Holidays

Voordeel krijgen op een vakantie via KLM Holidays is natuurlijk altijd lekker. Er zijn twee mogelijkheden om korting te krijgen op een pakketreis via KLM, via ING of via AIRMILES.

Korting op KLM Holidays met ING rentepunten

Wie een betaalrekening heeft bij ING bank, spaart meestal ook ING Rentepunten. Deze punten krijg je door je betaalrekening en overige ING producten actief te gebruiken. Deze ING Rentepunten kun je inwisselen voor diverse geschenken in de ING winkel.

Onder deze producten bevinden zich ook vouchers van KLM met verschillende waarde. Deze vouchers zijn te gebruiken om een korting te verkrijgen op de website van Holidays pagina van KLM. Momenteel zijn er vouchers te krijgen die je 50 Euro korting geven op je pakketreis, deze kosten je 2.000 ING Rentepunten.

In deze post lees je hoe je de ING voucher inzet om korting te krijgen op je pakketreis.

Korting op KLM Holidays met AIRMILES

Naast ING Rentepunten geeft ook het AIRMILES programma je de mogelijkheid om korting te krijgen op een KLM pakketreis. In het AIRMILES programma krijg je spaarpunten door aankopen te doen bij o.a. Albert Heijn, Praxis en Shell.

Ook is het mogelijk om je MasterCard te koppelen aan je AIRMILES account en AIRMILES te verdienen op al je aankopen die je doet met de credit card.

De gespaarde AIRMILES kun je inwisselen voor diverse geschenken, waaronder KLM Holidays vouchers. Deze vouchers vertegenwoordigen een waarde van 25 Euro tot maximaal 150 Euro.


Veelgestelde vragen over KLM Holidays

In deze paragraaf probeer ik zoveel mogelijk vragen te beantwoorden rondom de KLM package deals. Wordt jouw vraag niet beantwoord? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en dan probeer ik het antwoord op te nemen in deze post.

Verdien ik Flying Blue award miles met een KLM Holiday?

Iedere pakketreis geboekt met KLM Holidays bevat een retourvlucht. Over deze vluchten ontvang je dezelfde hoeveelheid Flying Blue award miles als wanneer het geval zou zijn geweest wanneer je de vluchten los had geboekt.

Moet een KLM Holiday vakantie in Nederland starten?

De vertrekluchthaven van een KLM Holiday moet inderdaad in Nederland liggen. Dit betekent dat je vanaf de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Maastricht kunt vertrekken. Daarnaast is het mogelijk om vanaf Arnhem of Nijmegen te vertrekken, in dat geval word je eerst met de bus naar Schiphol gebracht.

Moet ik een hotelverblijf voor mijn complete vakantie boeken?

In een KLM package deal moet je minimaal twee hotel overnachtingen boeken binnen je pakketreis. Het staat je vrij om voor de overige nachten zelf een hotelovernachting te boeken.

Heeft KLM Holidays een geld terug garantie?

Vanwege de onzekerheid m.b.t. vakanties biedt KLM bij haar pakketreizen, tijdelijk een geld terug regeling aan. Deze is geldig op reizen geboekt tussen 22 Maart 2021. Om in aanmerking te komen mag de vertrekdatum van je vlucht, uiterlijk 30 Juni 2022 zijn.

S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.