American Express Platinum kaart

Tot 75.000 punten cadeau bij kaart upgrade American Express

Al jaren kijken we jaloers naar de credit card markt in de Verenigde Staten. Amerikanen die een credit card aanvragen ontvangen daar torenhoge welkomstbonussen, waar wij Europeanen alleen maar van konden dromen. Momenteel biedt American Express echter de hoogste punten bonus tot nu toe voor een kaart upgrade!

Wanneer je er namelijk voor kiest om je Gold kaart te upgraden naar een Platinum kaart dan ontvang je maar liefst 75.000 punten.

Hoeveel punten ontvang ik voor een kaart upgrade bij AMEX?

Momenteel zijn de onderstaande bonussen te verdienen voor een kaart upgrade bij American Express

Wat voor punten ontvang ik?

Afhankelijk van het type kaart ontvang je Membership Rewards punten of Flying Blue Miles. Heb je momenteel een Flying Blue Gold Card? Dan ontvang je Flying Blue miles. Heb je de reguliere Gold card, dan ontvang je Membership Rewards punten.

Wat kan ik met 75.000 punten?

Om je beeld te geven hoe waardevol 75.000 bonuspunten kunnen zijn, geven we je een voorbeeld van een inwisselmogelijkheid van zowel de Flying Blue Miles als de Membership Rewards Punten.

Met 75.000 Flying Blue kun je o.a. een enkele reis in KLM business class boeken naar o.a. Zanzibar.

Wanneer je de 75.000 Membership Rewards punten overboekt naar British Airways, dan kun daar kiezen voor een enkele reis in de award winnende business class van Qatar Airways, van Frankfurt naar Doha.

Kom ik in aanmerking voor de kaart upgrade bonus?

Om in aanmerking te komen voor de 75.000 punten dien je op dit moment in het bezit te zijn van een van deze kaarten:

  • American Express Flying Blue Gold Card
  • American Express Gold Card

American Express staat haar kaarthouders toe om iedere zes maanden van kaart te veranderen. Je moet de Gold kaart dus minimaal zes maanden in bezit hebben gehad. Snel nu een Gold kaart aanvragen om deze direct te upgraden werkt dus helaas niet.

Tot wanneer kan ik de 75000 American Express punten ontvangen

Deze actie loopt tot eind Januari 2022.

Hoe vraag ik een kaart upgrade aan bij American Express?

Via de beveiligde kaart omgeving van American Express schijn je de kaart upgrade aan te kunnen vragen. Persoonlijk bel ik graag met de American Express ledenservice. Zij sturen je dan een e-mail met daarin een link naar een pagina waar je de upgrade direct kunt regelen.

Conclusie

Wij zijn verheugd om de hoogste kaart upgrade bonus tot nu toe te zien bij American Express. We hopen dan ook dat dit een voorbode is voor (nog) hogere bonussen bij aanmelding van een nieuwe kaart.

Bedenk bij het upgraden van een kaart altijd of de hogere kaart kosten opwegen tegen de extra geboden voordelen plus de punten bonus.

  • Voor de voordelen van de American Express Platinum card kun je hier kijken.
  • Voor de voordelen van de American Express Flying Blue Platinum card kun je hier kijken.
S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.