Weekendje weg: vliegtickets onder de 100 euro retour

We hebben momenteel te maken met een historisch hoge inflatie. Mede door de oorlog in Oekraïene, de stikstofcrisis en de nasleep van de Covid periode gaan prijzen door het dak.

Ook de prijzen van vliegtickets zijn op het moment erg hoog. Wij zochten X vliegtickets waarmee je dit najaar voor onder de 100 euro retour vliegt voor een weekendje weg in een Europese stad.

Boedepest voor 49 euro

In de hele maand November is het mogelijk om voor 50 euro retour te vliegen naar Boedepest. De vluchten vertrekken van Eindhoven Airport en je vliegt met Wizzair.

Deze luchtvaartmaatschappij is een low cost carrier uit Hongarije. Dat betekent dat alleen een stuk handbagage is begrepen dat onder de stoel voor je past.

Beschikbare data voor een weekendje Boedapest


Sofia voor rond de 60 euro

Wil je een bezoek brengen aan de Bulgaarse hoofdstad Sofia? Dat kan in November voor rond de 60 euro. De vluchten vertrekken vanaf Eindhoven Airport en ook bij deze deal vlieg je met de Hongaarse maatschappij Wizzair.

Geniet van alle historische bezienswaardigheden in Sofia. Zo zijn er gebouwen uit de communistische tijd te zien, maar ook diverse gebouwen uit de Romeinse tijdperk.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Sofia best een hippe stad, met veel gezellige terrasjes waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Beschikbare data voor een weekendje Sofia


Berlijn voor rond de 70 euro

Ook vanaf Amsterdam Schiphol Airport zijn er dit najaar nog deals te vinden voor minder dan 100 euro. Zo vlieg je in November retour naar Berlijn voor rond de 70 euro. De vluchten worden uitgevoerd door de Britse prijsvechter easyJet.

Berlijn staat werkelijk vol met bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de Rijksdag, checkpoint charlie of de restanten van de Berlijnse muur.

Beschikbare data voor een weekendje Berlijn


Barcelona voor rond de 90 euro

Nog een deal vanaf Schiphol airport. Ook naar de Catelaanse hoofdstad Barcelona vlieg je dit najaar op enkele data voor minder dan 100 euro. De vluchten worden uitgevoerd door de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling.

Combineer flaneren over de Ramblas met een bezoekje aan het stadion van FC Barcelona. Vergeet ook niet te genieten van een heerlijk bordje Paella met daarbij een glas Sangria.

Beschikbare data voor een weekendje Barcelona


Overige bestemmingen onder de 100 euro retour

Onderstaand nog een aantal andere bestemmingen die op diverse data voor onder de 100 euro te krijgen zijn. De beschikbaarheid van deze vliegtickets varieert, probeer dus andere data, wanneer je de getoonde prijs niet kan vinden.

S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.