Madrid frankfurt 25 euro business class

Business class: Madrid – Frankfurt 25 euro

Business class vliegen binnen Europa stelt normaal gesproken niet zo heel erg veel voor. Bij de meeste maatschappijen bestaat de Europese business class cabine uit dezelfde stoelen als de economy klas. Het enige verschil is dat de middelste stoel wordt vrijgehouden en dat je een net wat betere maaltijd krijgt. 

Gelukkig zijn er ook een aantal zogenaamde fifth freedom routes binnen Europa. Dat zijn routes uitgevoerd door maatschappijen die hier niet vandaan komen die toch de rechten hebben om passagiers te vervoeren tussen twee Europese steden. 

Madrid frankfurt 25 euro business class

LATAM uit Zuid Amerika is daar een mooi voorbeeld van, zij vliegen een aantal keer in de week vanuit Santiago de Chile naar Madrid. Na een korte tussenstop in Madrid vliegt het toestel door naar Frankfurt. Op de route tussen Madrid en Frankfurt zijn losse tickets te koop, je hoeft dus niet vanuit Santiago te vliegen om deze route te nemen.

Doordat LATAM vanuit Zuid Amerika vliegt, gebruiken ze een groter toestel op de Europese route dan gebruikelijk. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er een echt transatlantisch business class product wordt aangeboden. Tenslotte is het goed te benoemen dat deze 5th freedom flights vaak tegen een mooi tarief in de markt worden gezet. 

Zo ook nu: Je kunt voor 25 euro enkele reis vanuit Madrid naar Frankfurt vliegen om eens een echte business class te ervaren.

Madrid naar Frankfurt in business class

Hoe vinden we de tickets van 25 euro dan? Je zult er net iets meer moeite voor moeten doen als normaal, maar het is het waard! 

Begin met het zoeken naar tickets in Google Flights in business class tussen Madrid en Frankfurt. Zoek naar datums waar de prijs 70 euro is. Schrijf de gevonden datum op.

 

Madrid frankfurt 25 euro business class

Ga nu naar de website van boekingssite Kilroy en zoek daar de gewenste vlucht met de gevonden datum.

Madrid frankfurt 25 euro business class

Zie hier! We vinden de vlucht voor 194 Deense Kronen wat neer komt op 25 Euro en een paar cent. Let op: Deze prijs wordt alleen aangeboden als je betaalt met Visa of Mastercard! 

Je spaart met dit ticket 40 Tier Points in het British Airways Executive programma.

Flying Blue - 30 XP toevoegen

Bovenstaande ticket is met name interessant voor British Airways vliegers. Echter door een kleine toevoeging te doen aan dit ticket kan het ook voor spaarders binnen het Flying Blue programma interessant worden. Je kunt namelijk wanneer je aankomt in Frankfurt nog door vliegen naar Dusseldorf. 

Dat doen we uiteraard niet rechtstreeks maar via Amsterdam, kortom je voegt twee vlucht segmenten toe met KLM in business class wat goed is voor 30 XP binnen het Flying Blue programma.

Madrid frankfurt 25 euro business class

De prijs voor dit alles schiet dan wel omhoog naar ongeveer 115 euro , maar dat is een mooie prijs voor 30 XP.

Dit artikel wordt geupdate wanneer ik nieuwe mogelijkheden met dit ticket ontdek.

Credits voor deze tip gaan naar www.exbir.de 

Standaard afbeelding
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie