De wereld rond met Star Alliance

De afgelopen maanden zie ik ze regelmatig voorbij komen op de bekende blogs. Reizen rond de wereld waarbij er zo veel mogelijk goedkope tickets, vaak op low cost carriers aan elkaar geknoopt worden. 

Via de luchtvaartmaatschappijen die zijn aangesloten bij de zogeheten Star Alliance (o.a. Lufthansa, Swiss Airlines & Singapore Airlines) kun je nu redelijk voordelig een trip boeken rond de wereld. In werkelijkheid is dit een retourtrip naar Auckland waarbij je zowel via Noord Amerika als via Azie kunt routen.   

In alle gevallen start en eindig je de trip in Zurich!

Round-the-world-ticket

Onderstaand heb ik drie mogelijke routes uitgewerkt die je meteen zou kunnen boeken door de link te volgen naar de website van Momondo. Buiten deze voorbeelden zijn er nog legio andere routes te verzinnen die ook zijn toegestaan, ik heb zelf voorbeelden gezien van routes die Tahiti aandoen.

De prijs van deze tickets ligt rond de 1.000 euro per ticket. 

Voorbeeld 1 - Stops in: Singapore, Auckland & Hawaii

Met onderstaande route kun je stops inplannen in Singapore, Nieuw Zeeland en Hawaii. Volg de link en wijzig door middel van de datums de lengte van je stops. 

Voorbeeld 2 - Stops in: Tokyo, Auckland & San Francisco

Met onderstaande route kun je stops inplannen in Tokyo, Nieuw Zeeland en San Francisco. Volg de link en wijzig door middel van de datums de lengte van je stops. 

Voorbeeld 3 - Stops in: Tokyo, Auckland & San Francisco

Met onderstaande route kun je stops inplannen in Tokyo, Nieuw Zeeland en San Francisco. Volg de link en wijzig door middel van de datums de lengte van je stops. 

Dit artikel is geinspireerd door informatie gedeeld op vielfliegertreff.de (gebruiker: delpiero223)

Plaats een reactie