Flying Blue programma

Flying Blue is het loyaliteitsprogramma van AIR France/KLM. Het is een programma dat als doel heeft om van de incidentele reiziger een vaste AIR France/KLM klant te maken door het aanbieden van klant voordelen. Dit gebeurt enerzijds door het aanbieden van award miles waarmee de klant kan sparen voor gratis vluchten aan boord van de luchtvaartmaatschappijen die deel uitmaken van de SkyTeam alliantie.


Omdat het programma ene loyaliteitsprogramma is worden je voordelen groter naarmate je loyaler aan AIR France/KLM blijft, lees: hoe vaker je met hun vliegt. De mate van loyaliteit wordt uitgedrukt in een metaalsoort en loopt op van Silver naar Gold tot uiteindelijk platinum. Wanneer je jezelf net hebt ingeschreven voor het programma stroom je in op het basis niveau met de naam Explorer. Je kunt jezelf bewegen langs de verschillende deelnemer niveaus door XP te sparen. XP staat voor Experience Points.


Op deze blog zijn diverse artikelen verschenen over Flying Blue. Onderstaand zullen we per onderdeel van het programma doorlinken naar de relevante artikelen.

Flying Blue programma: Hoe word ik frequent flyer bij KLM

Zoals je hebt kunnen lezen worden je beloningen bij Flying Blue hoger naarmate je loyaler bent aan de luchtvaartmaatschappij. Maar hoe werkt het nou als je jezelf net hebt aangemeld bij Flying Blue. In onderstaande posts lees je alles over het frequent flyer worden bij Flying Blue.

Flying Blue programma : award miles

In de onderstaande post vind je alle dat er geschreven is over enerzijds het verdienen van award miles en anderzijds het spenderen van deze Flying Blue punten.