Flying Blue promo awards Februari 2020
"Goedkoop" naar Bahrain

Maandelijks publiceert AIR France-KLM een lijst met bestemmingen die in de aanbieding zijn. Deze bestemmingen boek je niet met geld maar met frequent flyer punten. De bestemmingen met korting zijn een maand lang te boeken voor vluchten binnen de actie periode. De gegeven korting varieert van 10% tot 50% en kan zowel gegeven worden op economy- als op business class vluchten. De Flying Blue promo awards van Februari 2020 zijn nu beschikbaar!

We kunnen er deze maand vrij kort over zijn, de lijst is enigszins teleurstellend te noemen. De afgelopen maanden liep de hoeveelheid interessante bestemmingen die met korting te boeken was al terug, deze maand is er slechts 1 noemenswaardig.

promo awards - boekingsperiode

De Flying Blue promo awards van Februari 2020 zijn boekbaar van 1 Februari 2020 tm 29 Februari 2020. Je kunt vluchten boeken die vertrekken in de periode van 1 April 2020 tm 31 Mei 2020.

Flying Blue promo awards - Bahrain

De enige bestemming die deze maand echt de moeite is om apart te noemen is Bahrain, in het Midden Oosten. Bahrain is bij de meeste mensen waarschijnlijk het meest bekend door de Formule 1 Grand Prix die daar bijna jaarlijks wordt verreden. 

Helaas vindt de race dit jaar in Maart plaats en kun je een ticket om dit evenement te bezoeken dus niet met de Promo awards van deze maand boeken.

Volgens het overzicht van de Flying Blue promo awards zou je Amsterdam naar Bahrein voor 45.000 miles moeten kunnen vliegen. Wanneer ik het betreffende award zoek kom ik op geen enkele datum lager uit dan 55.000 punten. De bijbetaling van 345 euro aan taxes maakt dat ik persoonlijk zou afzien van het bo.eken van dit award

Flying-Blue-promo-awards-Februari-2020-Bahrain
Flying Blue promo award februari 2020 Amsterdam - Bahrein

Wanneer we het award zoeken van Parijs naar Bahrein dan vinden we wel het geadverteerde tarief van 45.000 miles. De taxes vanaf Parijs liggen echter nog net wat hoger dan bij vertrek vanaf Amsterdam. Het kan de moeite waard zijn om een beetje te spelen met vertrekluchthavens in de buurt om te zien of de hoeveelheid miles / taxes afneemt wanneer je een andere vertrek luchthaven selecteert.

Flying Blue promo award februari 2020 Parijs - Bahrein

Flying Blue promo awards - Zuid Amerika

Deze maand zijn er geen bestemmingen in Zuid Amerika in de aanbieding.

Flying Blue promo awards - Noord Amerika

Flying Blue promo awards Februari 2020 - Noord Midden Amerika

promo awards - europa

Flying Blue promo awards Februari 2020 - Europa

Flying Blue promo awards - Caribbean / indische oceaan

Flying Blue promo awards Februari 2020 - Caribisch gebied en Afrika

promo awards - Azie & Midden oosten

Flying Blue promo awards Februari 2020 - Midden Oosten

promo awards - Afrika

Deze maand zijn er geen bestemmingen in Afrika in de aanbieding.

Meer Flying Blue miles nodig?

Wanneer je nu de American Express Flying Blue Gold kaart aanvraagt ontvang je deze het eerste jaar gratis. Nadat je 500 euro via de kaart hebt betaald ontvang je 20.000 Flying Blue miles als welkomst geschenk. Vraag de kaart hier aan. De Flying Blue Platinum kaart kun je het eerste jaar voor de helft van het normale tarief krijgen en geeft momenteel 30.000 Flying Blue miles cadeau.