Hilton Honors – PowerUp promotie

Hilton Honors, het loyaliteitsprogramma van Hilton heeft regelmatig promoties lopen. Bij deze promoties hebben leden meestal de mogelijkheid om bonus punten te verdienen met hun verblijf in een Hilton hotel. Zo ook nu weer, deze keer genaamd “PowerUp” promotie. 

PowerUp promotie

De “PowerUp” promotie loopt van 7 September 2021 tot en met 31 December 2021. Dit betekent dat je verblijf in een van de deelnemende Hilton hotels moet liggen tussen deze twee datums. Je ontvangt op verblijven dan dubbele basis punten over het tarief dat je voor de kamer hebt betaald.

Ook wanneer je verblijf start voor de start van de promotie op 7 September, maar de uitcheck datum ligt na of op 7 September, dan ontvang je bonuspunten.

Hilton Honors Power Up 2

Inschrijven voor de PowerUp promotie

De dubbele Honors punten op je Hilton verblijf krijg je niet zomaar. Zoals vrijwel elke promotie van Hilton Honors moet je jezelf voor het eerste verblijf eenmalig registreren als deelnemer aan de promotie. De registratie doe je via deze promotie landingspagina.

Ook wanneer je (nu) niet voornemens bent gebruik te maken van deze promotie is het verstandig om jezelf de gewoonte aan te leren voor iedere promotie te registeren. Ik zeg altijd: Beter 2x te veel geregistreerd dan 1x te weinig punten ontvangen door een vergeten registratie.

Tellen de PowerUp bonuspunten mee voor elite status?

Nee, over het algemeen tellen bonus punten die je met promoties verdiend niet mee in de bepaling van je elite niveau binnen het Hilton Honors programma. Voor de deze bepaling worden alleen de basispunten die je verdient op je verblijf in beschouwing genomen.

Zoals je in het onderstaande voorbeeld kunt zien van de momenteel lopende promotie “More Nights, More Points”, worden de Base Points los gerapporteerd.

Hilton Honors PowerUp promotie

Hilton Honors: lagere kwalificatie eisen elite status 2021

Door de gevolgen van het Covid-19 virus hanteert Hilton Honors momenteel lagere kwalificatie eisen om elite te worden in het programma. Al deze eisen zijn tijdelijk gehalveerd. Zo kun je jezelf nu voor Gold status kwalificeren met slechts 10 verblijven i.p.v. de reguliere 20 verblijven.

Hilton Honors Power Up promotie

De Hilton Honors Gold status krijg je overigens cadeau wanneer je een American Express Platinum kaart in je bezit hebt. Deze elite status behoudt je zolang je AMEX platinum kaart in je bezit hebt, je hoeft je daarmee dus niet jaarlijks zorgen te maken over het behalen van voldoende nachten of verblijven.


American Express Platinum kaart aanbieding.jpg

Conclusie: PowerUp promotie

De afgelopen twee jaar zijn de promoties van Hilton Honors weinig spannend te noemen. Vrij consequent lopen er promoties waarbij je de ene keer dubbele en de andere keer drievoudige punten ontvangt. Het minder spannende karakter van de promoties neemt niet weg dat bonuspunten op een verblijf erg welkom zijn.

S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.