Transavia nazomer sale

Transavia nazomer sale

Transavia heeft momenteel een nazomer sale waarbij je weer met een leuke korting vluchten richting zonnigere oorden kunt boeken. Er zijn aanbiedingen van alle drie de grote luchthavens in Nederland.

De prijzen zijn geldig op geselecteerde vluchten in de periode van eind Augustus tot en met eind Oktober 2019.Let er op dat je moet boeken voor 8 Juli, 23:59.

Zoals vaak bij dit soort sales zijn de tarieven vooral te vinden voor door de weekse vluchten (zie onderstaande afbeelding), ideaal voor mensen met zomervakantie. Mocht je nou geen zomervakantie hebben en een weekendje weg willen, maar geen zin hebben om de hoofdprijs te betalen voor de terugreis, probeer dan eens een one-way te boeken bij Transavia en voor de terugvlucht met een andere low cost carrier als Ryanair, EasyJet, Wizzair of Vueling terug te keren naar Nederland. 

Transavia nazomer sale

Zie onderstaand de bestemmingen die in de aanbieding zijn:

Transavia nazomer sale
Transavia nazomer sale
Transavia nazomer sale
Standaard afbeelding
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie