Vlieg voor 365 euro naar het Thaise Phuket

Waar kan ik naar toe vliegen?

Je kunt nu voordeling vliegen naar het zuiden van Thailand, Phuket om meer specifiek te zijn. Dit eiland ten westen van het vaste land van Thailand biedt alles voor een ideale strandvakantie. Of je nu jezelf helemaal los wil laten gaan in het nachtleven van Patong of toch meer de rust wil opzoeken in een van de vele resorts die het eiland herbergt, voor ieder wat wils hier. 

In welke periode kan ik naar Phuket

De goedkoopste vluchtdatums vind je in de periode van September 2019 tot en met Maart 2020. 

De minimale verblijfsperiode is 1 week. Korter kan maar dan moet er een overnachting van zaterdag op zondag binnen de reisdatums vallen. 

Voorbeeldboekingen naar <bestemming>

Zou het niet handig zijn wanneer je gewoon een linkje zou hebben om een aantal voorbeeldboekingen te bekijken? Wel omdat ik zelf ook liever lui dan moe ben heb ik een aantal beschikbare datums voor deze mooie vliegdeal voor je bij elkaar gezocht en ondergebracht in onderstaande links. 

Volg de links naar Momodo en pas aldaar je datum aan naar de gewenste vliegdata binnen de periode die hierboven wordt genoemd als de beschikbare boekperiode. Let op: Soms gaat de prijs nog wat verder omlaag als je vanuit de zoekresultaten van Momondo doorklikt naar de aanbieder van het ticket. 

Levert dit ticket me ook nog frequent flyer miles op?

Voor de meeste reizigers boeit deze vraag niet. Althans dat denken ze. Ook reizigers die niet dagelijks in het vliegtuig zitten kunnen wel degelijk iets met frequent flyer miles. Ik raad dan ook altijd aan om een account aan te maken bij een luchtvaartmaatschappij zodat je miles kunt sparen. Onderstaand laat ik je zien waar je de miles die je verdient met dit ticket het beste onder kunt brengen. 

In welke boekingsklasse boekt dit ticket?

De meeste gevonden vluchten worden in boekingsklasse K of L geboekt. 

Hoeveel miles levert dit ticket me op?

De vluchten worden uitgevoerd door luchtvaartmaatschappijen van de Star Alliance luchtvaartgroep. Bij deze groep is de luchtvaartmaatschappij die de vlucht uitvoert van belang bij het bepalen hoeveel miles je verdient. 

Wanneer je vluchten van Europa naar Azie worden uitgevoerd door Lufthansa of Swiss dan zul je de meeste miles ontvangen wanneer je deze weg laten schrijven bij het frequent flyer programma van United Airlines.

Wil je meer weten over hoe je er achter komt hoeveel miles je met een vlucht verdiend? lees dan dit artikel.

Standaard afbeelding
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie