Hilton Honors Points Unlimited Q1 – 2022

Hilton Honors is het loyaliteitsprogramma van de Hilton hotel groep. In dit loyaliteitsprogramma kun je Hilton Honors punten sparen door verblijven te boeken in deelnemende hotels. Vrijwel ieder kwartaal heeft Hilton een promotie lopen waarmee je extra veel punten kunt verdienen met je overnachtingen.

De eerste promotie van 2022 heeft de naam Points Unlimited meegekregen.

Hilton Honors Points Unlimited promotie Q1 – 2022

Tijdens de eerste promotie van 2022 krijg je 2.500 bonus punten voor ieder verblijf in een Hilton Hotel. Normaal gesproken ontvang je 10 Hilton Honors punten per besteedde USD in een hotel, eventueel aangevuld met een bonus vanwege elite status (20 – 100% extra punten).

Het laatste kwartaal van 2021 had Hilton de Power Up promotie. De essentie van die promotie was dat het aantal basis punten dat je verdiende met je verblijf werd verdubbeld. 

Registreren voor deze nieuwe promotie doe je via deze pagina.

Voorwaarden

Je verdient 2.500 Hilton Honors bonus punten voor ieder verblijf dat begint én eindigt binnen de promotie periode. Deze promotieperiode loopt van 1 Januari 2022 tot 1 Mei 2022

Er zit geen limiet aan het aantal bonuspunten dat je kunt verdienen met deze promotie. Het aantal kalenderdagen (en daarmee maximale aantal verblijven) in de promotie periode 119. 

Stel dat je iedere dag incheckt bij een ander hotel, dan zou deze promotie je dus maximaal : 119 * 2.500 = 297.500 Hilton Honors punten kunnen opleveren. 

Conclusie: Hilton Honors Q1 Points Unlimited promotie

Of dit een goede promotie is, hangt er af van je persoonlijke hotel voorkeuren. Verblijf je vaak maar één nacht in hetzelfde hotel? In dat geval profiteer je goed van deze promotie. Heb je vaak verblijven van meerdere overnachtingen? Dan was je beter af met de promotie in het voorgaande kwartaal. Je krijgt de 2.500 bonus punten nu één keer per verblijf, ongeacht het aantal verbleven nachten.


American Express Gold kaart aanbieding.jpg

S. von Kriegenbergh
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.