Vlieg naar Hong Kong voor slechts 388 euro

Hong Kong een metropool in Azie. Verken de gezellige tradtionele wijken op Kowloon of vergaap je aan de shopping malls op Hong Kong Island. Voor iedereen is er wel iets te beleven in Hong Kong. 

Vlieg nu vanaf Schiphol naar Hong Kong met British Airways voor maar 383 Euro. Geen idee wat je in Hong Kong te zoeken heb? Lees dan deze pagina met bestemmingtips.

Mis geen deals meer! volg ons op Facebook!

Wanneer kan ik vliegen

Dit ticket is te boeken voor vluchten in de periode van Oktober 2019 t/m Maart 2020.

Voorbeeldboekingen

 

Volg onderstaande links om een voorbeeldboeking te krijgen waarbij je simpel de datums aanpast naar wens. 
 

Hoeveel miles verdien je

Met dit ticket kun je miles verdienen. Via de website Wheretocredit.com kun je de route en boekingsklassen opgeven om vervolgens getoond te krijgen hoeveel miles je verdiend. 

Onderstaand voorbeeld hoe ik op de wheretocredit.com website deze fare heb ingevuld:

Amsterdam naar hong Kong - 388 Euro

Onderstaand het resultaatscherm. De meeste miles verdien je bij de frequent flyer programma’s van LATAM & Finnair. Zelf zou ik de miles bij British Airways neerzetten omdat je daar relatief makkelijk frequent flyer status behaalt (lees daar hier meer over). Met deze vluchten verdien je dan naast de onderstaande miles, 60 Tier Points voor status.

Amsterdam naar hong Kong - 388 Euro

Waar verblijven in Hong Kong?

Het openbaar vervoer is goed geregeld in Hong Kong. Vanaf de luchthaven bevind je jezelf binnen een half uur met de Airport Express trein in Kowloon of een paar minuten later op Hong Kong eiland. De buurten waar ik zelf het liefst verblijf zijn Mongkok en Jordan. Deze liggen beiden op Kowloon en zijn beiden niet ver verwijderd van toeristische trekpleisters als de Ladies Market,  Temple Street Market en bijvoorbeeld de wereldbekende lichtshow in de haven. 

Onderstaand een drietal hotels die ik kan aanbevelen:

 

Standaard afbeelding
S. von Kriegenbergh

Al vanaf kleins af aan ben ik verslingerd aan alles wat met luchtvaart te maken heeft. Als kleine jongen was ik vaak in de weekenden langs de startbanen van Schiphol te vinden, kijkend naar alle vertrekkende vliegtuigen naar zonnige bestemmingen. Sinds een aantal jaar ben ik in de gelukkige situatie dat ik zeer regelmatig het vliegtuig pak naar mooie bestemmingen, het liefst in business of first class, en het liefst zo goedkoop mogelijk!

Geef een reactie